Om os

Betina Stub Thygesen, Bella Beluga​​​​

Mode og tekstil lå ikke i kortene for grundlægger Betina Stub Thygesen, indtil behovet pludseligt opstod. Et behov for komfortabelt yogatøj. Tøj af teknisk høj kvalitet, produceret under acceptable forhold fra et fairtrade-synspunkt. Tøj, der understreger og understøtter kroppens naturlige linjer. Tøj, vi har det godt i og som får os til at se godt ud.

 

I knapt 20 år har en yogapraksis været en del af Betinas liv. En diagnose på multipel sklerose var medvirkende faktor til en synliggørelse af den enorme betydning, det personlige ansvar har for et godt helbred. Som en konsekvens blev ernæringsterapi og yoga langsomt en daglig del af hverdagen.

 

Betina er i dag taknemmelig for at have haft mulighed for at møde fantastisk inspirerende mennesker og for sine uddannnelser indenfor ernæringsterapi og yoga, samt, naturligvis, sit gode helbred!

 

Med udviklingen af yoga-fitness wear ønsker Bella Beluga at være en aktiv medspiller af hver enkelt elevs, underviser og sundhedsformidlers supportteam.

 

Endvidere er det et stort ønske at kunne støtte hver enkelt Bella Beluga ambsasadør i deres arbejde med undervisning og formidling ikke kun af Bella Beluga tøj, men også af deres individuelle arbejde med sundhed og livsglæde, således at en aktiv livsstil er tilgængelig for alle.